Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ny avtale på reisebyråtjenester

En avtale når dere skal bestille flybilletter, togbilletter, konferanser m.m

reiser

reiser

Ny avtale er på plass med Reisebyråtjenester.

Avtalen med Berg-Hansen gikk ut på dato og ble lyst ut på nytt. Ved evaluering gikk Berg-Hansen seirende ut som leverandør for NRI sine 3 kommuner for de neste fire årene.

Berg-Hansen er Norges største jobbreisebyrå og har kunder innenfor offentlig og privat sektor.

Dette er en rammeavtale for alle reisebyråtjenester som bidrar til å sikre kommunene nødvendig kapasitet og kvalitet ved reisevirksomhet, overnattinger, arrangementer, konferanser, møterom osv. Avtalen skal gi lavere priser, reduserte transaksjonskostnader, effektiv bestilling i en brukervennlig/funksjonell nettportal og bedre behovsdekning i forbindelse med de ansattes tjenestereiser.

Berg-Hansen gjør jobbreisehverdagen enkel, forutsigbar og mer lønnsom.

Leverandør skal minimum kunne levere tjenestene som er oppgitt i prisskjema. Kontortid 8-16.

All bestilling av tjenestene skal skje direkte til reisebyrået. Bestilling foretas via nettportal, e-post eller på mobiltelefon. Berg-Hansen har selv utviklet Webgate som er en markedsledende portal for reiseadministrasjon. De tilbyr brukervennlige og effektive selvbetjeningsløsninger og alle løsningene er tilpasset smarttelefon. De har også lansert applikasjon for smartklokke.

Linda Grove er kontaktperson for avtalen, men for henvendelser knyttet til reisebestillinger må man kontakte en av reiserådgiverne eller mailadresse: jessheim@berg-hansen.no

For bestilling av møterom, kurs og konferanser brukes mailadresse: grupper.jessheim@berg-hansen.no


Publisert | Oppdatert 08. april 2024