Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ny avtale på IKT utstyr

Det er nå etablert en ny avtale på IKT utstyr kjøp og leie

IKT for alle i kommunene

IKT utstyr

Vi lever i 2024, og få kan klare seg uten IKT utstyr. Denne avtalen gjelder for kommunene Nittedal og Aurskog-Høland.

Det er da inngått nye 4 år med leverandøren Dustin, som har levert med meget fornøyde kommuner de foregående 4 årene.

Avtalen med Dustin omfatter leie og kjøp av blant annet PC, nettbrett, skjermer, servere, nettverkskomponenter, nettverksskrivere, lagringskomponenter og tilbehør. Det er behov for fleksible løsninger for finansiering (kjøp/leie) som kan tilpasses de to kommunene`s behov i hele avtaleperioden.

Avtalen omfatter leie og kjøp av blant annet pc, skjermer, servere, nettverkskomponenter, lagringskomponenter, backup-komponenter, PaaS, IaaS og tilbehør. Vi gjør oppmerksom på at det er forskjellige behov fra kommune til kommune med tanke på valg av finansieringsmodell (kjøp/leie). Det er derfor viktig at leverandøren har fleksible løsninger som kan tilpasses oppdragsgivers behov i hele avtaleperioden. Når det gjelder leie, er det først og fremst for PC og iPad.

Denne anskaffelsen avgrenses mot AV-utstyr da dette inngår i andre avtaler kommunene har.

I tilbudet bes det om standardiserte modeller og oppdragsgiver skal godkjenne modellene med tanke på imaging etc. Anbudet omfatter allikevel fritt valg av modeller og typer og leverandøren må sikre at de har et bredt utvalg som gjør at de kan tilpasse seg oppdragsgivers behov gjennom hele avtaleperioden.


Publisert | Oppdatert 19. mars 2024