Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Reisebyråtjenester

Leverandør Berg-Hansen Reisebureau Jessheim AS

Ny avtale på reisebyråtjenester inkludert konferanser og møterom med oppstart 1. oktober 2018

Det er inngått ny avtale på reisevirksomhet, overnattinger, konferanser og møterom osv. Avtalen gjelkder for Enebakk, Fet, Nittedal, Rælingen og Sørum.

2018-10-08
Evaluering 4

Frist for besvarelse 16.10.2018 kl. 17.00

Evaluering av avtale med Horeka på stengods

2018-09-27
Blomster

Leverandør Interflora Norge SA

Rammeavtale på kjøp av Blomster, oppstart 15 august

NRI har på vegne av kommunene, Fet, Nittedal,Sørum og Skedsmo inngått avtale på kjøp av blomster med leverandør Interflora Norge SA. opplysninger om avtalen finner du på avtaleoversiken for din kommune.

2018-08-17
Kurs

Ønsker dere kurs om offentlig innkjøp?

Har dere behov for kurs om offentlig innkjøp? NRI kan bistå samarbeidskommunene med å avholde kurs i det deres kommune har behov for. Dere kan forespørre kur på denne siden Kurs

2018-04-09
Dagligvarer 2

Kommuner: Fet, Nittedal, Rælingen og Sørum

Avtale på dagligvarer til mindre enheter med avtalestart 1. august 2018 - Eureca engros AS

NRI har inngått rammeavtale med Eureca Engros AS for kjøp av dagligvare til mindre enheter. Dette er en avtale som skal dekke dagligvarebehovet for de mindre enhetene i kommunene, som skoler barnehager osv som ikke har lagerplass og behov for "storinnkjøp". Avtalen gjelder for kommunen Fet, Nittedal, Rælingen og Sørum. Enebakk kommune tiltrer avtalen 20. januar 2020.

 

2018-07-25
Kontorartikler

Ny rammeavtale på kontorrekvisita og fritt skolemateriell med oppstart 1. april 2018

Det er inngått rammeavtale på kjøp av kontorrekvisita og fritt skolenmateriell med leverandør Staples. Avtalen starter den 1. April og gjelder for alle NRI kommunene, NRV/NRA, Mira og NRBR. Se avtaleoversikt for mer informasjon om avtalen og betingelser.

2018-03-22
Glass og glassarbeid

Ny rammeavtale på glass og glassarbeid med oppstart 1. april

Det er inngått rammeavtale på glass og glassarbeid med leverandør Glassmester1. Avtalen starter den 1. April og gjelder for alle kommunene Enebakk, fet, Nittedal,Rælingen og Sørum.Se avtaleoversikt for mer informasjon om avtalen og betingelser.

2018-03-22
Evaluering 2

Evaluering av avtaler - vi ønsker deres tilbakemelding

Fra tid til annen legges det ut et enkelt spørreskjema for NRI avtaler. Disse ligger på menypunktet Avtaler-Evalueringer. For at vi skal få jobbet med avtaleoppfølging på alle avtaler er vi avhengign av at disse evalueringene blir besvart, samt at avvik på avtaler blir meldt til oss på knappen "avvik". Dette er den eneste muligheten vi i NRI har for å følge opp avtaler og finne ut hva v må forbedre eller endre. Dersom vi ikke hører noen angående en avtale, regner vi med at den fungerer som avtalt.

Alle aktive evalueringer finner dere her: Evalueringer

2017-12-27
Kurs

Her kan dere melde behov for kurs dere ønsker NRI skal holde i deres kommune

NRI kan tilpasse kurs etter behovet i deres kommune, det er derfor viktig at dere fyller ut skjemaet så detaljert det lar seg gjøre.

For at vi skal kunne holde kurs i deres kommune, må dere stille med lokaler.

Vi tar kontakt med deg så snart vi kan etter at vi har mottatt skjemaet.

 

2017-03-06
Smilefjes sort hvitt

Det er lagt ut evalueringer til besvarelse

Evaluering av avtaler

Det er lagt ut evalueringer til besvarelse. Det er viktig at vi får tilbakemeldinger på alle avtalene for å få fulgt de opp. Alle som bestiller eller mottar varer og tjenester er velkomne til å besvare evalueringer som legges ut. Takk for hjelpen !

2017-03-06