Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Evaluering

Frist for besvarelse 08.03.2019 kl. 17.00

Evaluering av avtale med GM Heis, service, reparasjon og vedlikehold på heis

2019-02-13
file

Kurs i mat og ernæring for barnehage, skole og SFO

Torsdag 10 januar arrangerte NRI i samarbeid med leverandøren Cater kurs i mat og ernæring for skole, barnehage og SFO (. Kurset var rettet mot riktig ernæring for barn og unge og for å kutte matsvinn. Det var godt oppmøte og engasjerte deltakere fra NRI kommunene.

Orkla og Servicegrossistene var forhandlern som fortalte om mat og ernæring, og Kutt matsvinn.

2019-01-14
file

Fremtidens bilbransje arrangert av NRI og Autolease

Mandag 3. desember arrangerte rammeavtaleleverandøren av biladministrasjon og NRI i samarbeid et møte for alle samarbeidskommunene en tre timers "bildag". Fokuset var "fremtidens bilbransje". 

Forhandlerne som var tilstede og fortalte som sine biler og fremtidsplaner var: Birger N. Haug, Røhne Selmer, Møller Bil, RSA bil, Bertel O. Steen og Toyota. Fra kommunene møtte det mange som bruker bil i det daglige, tilsammen 20 stykker.

Autolease fortalte litt om berstillingsrutiner og oppfølging og hvordan man skal unngå påkost på leiebiler, her var det mange gode tips å få. Dagen ble avsluttet med at alle som ville, så på, satt i og prøvekjørte biler.

 

2018-12-04

Leverandør Invacare- samme leverandør som tidligere

Ny rammeavtale på senger og tekniske hjelpemidler med oppstart 22. november

Det kjørt ny konkurranse og igått en ny rammeavtale på Senger og teknike hjelpemidler. Avtalen startet den 22. november 2018. Alle kommunene i NRI samarbeidet er med på avtalen. Flere opplysniger om avtalen finner dere under avtaleoversikteen for deres kommune.

 

2018-11-29
renhold

Leverandør Bakken Renhold AS

Ny avtale på spesialrenhold, oppstart 9. oktober 2018

Det er kjørt ny konkurranse på spesialrenhold og leverandør er Bakken Renhold AS. Alle NRI kommunene og MIRA er med på avtalen. Oppstart av ny avtale var 9. oktober 2018. Informasjon om avtalen finner du i avtaleoversiken for din kommune.

2018-10-19
Reisebyråtjenester

Leverandør Berg-Hansen Reisebureau Jessheim AS

Ny avtale på reisebyråtjenester inkludert konferanser og møterom med oppstart 1. oktober 2018

Det er inngått ny avtale på reisevirksomhet, overnattinger, konferanser og møterom osv. Avtalen gjelkder for Enebakk, Fet, Nittedal, Rælingen og Sørum.

2018-10-08
Blomster

Leverandør Interflora Norge SA

Rammeavtale på kjøp av Blomster, oppstart 15 august

NRI har på vegne av kommunene, Fet, Nittedal,Sørum og Skedsmo inngått avtale på kjøp av blomster med leverandør Interflora Norge SA. opplysninger om avtalen finner du på avtaleoversiken for din kommune.

2018-08-17
Kurs

Ønsker dere kurs om offentlig innkjøp?

Har dere behov for kurs om offentlig innkjøp? NRI kan bistå samarbeidskommunene med å avholde kurs i det deres kommune har behov for. Dere kan forespørre kur på denne siden Kurs

2018-04-09
Dagligvarer 2

Kommuner: Fet, Nittedal, Rælingen og Sørum

Avtale på dagligvarer til mindre enheter med avtalestart 1. august 2018 - Eureca engros AS

NRI har inngått rammeavtale med Eureca Engros AS for kjøp av dagligvare til mindre enheter. Dette er en avtale som skal dekke dagligvarebehovet for de mindre enhetene i kommunene, som skoler barnehager osv som ikke har lagerplass og behov for "storinnkjøp". Avtalen gjelder for kommunen Fet, Nittedal, Rælingen og Sørum. Enebakk kommune tiltrer avtalen 20. januar 2020.

 

2018-07-25